Søger du inspiration til bryllupsinvitationer?

Søger du inspiration til bryllupsinvitationer?

3 smukke bryllupsinvitationer

Søger du inspiration til bryllupsinvitationen? Så er du kommet til det helt rette sted! Kalas Studio har et stort udvalg af bryllupsindbydelser. Vi har invitationer i alle afskygninger. Her kan fx nævnes:

  • De meget romantiske med sirlige blomsterillustrationer
  • De lyse og lette, der passer til sommerbrylluppet
  • De rene og stilistiske, der er inspireret at den nordiske renhed
  • Og mange flere! Se hele udvalget af bryllupsinvitationer her

Vi vil vise dig 3 af vores invitationer til bryllup. De er alle tre designet med smukke illustrationer og er i den romantiske genre. Det passer da meget godt med lidt romantik til et bryllup, ikke? ;)


Forelsk dig i vores Fall In Love invitation 

Vores Fall In Love invitation er designet til brylluppet i efterårsmånederne. Blomster og blade i brændte nuancer danner rammen om brylluppet i fx september, oktober og november. En smuk, lille detalje er hjertet, som forbinder brudeparrets to navne. Vi synes, det er en elegant måde at illustrere forbindelsen mellem parret.

 

Bryllupsinvitation til bryllup i september, oktober eller november måned

Tosidet bryllupsindbydelse i efterårsnuancer

Du har selvfølgelig mulighed for at ændre i teksten, både på forsiden og bagsiden af invitationen. 

Vores Fall In Love invitation er faktisk en del af en større serie, hvortil der bl.a. også hører Save the Date kort, bordkort, menukort, bordnummer og bordplan. På den måde har du mulighed for at skabe et gennemført tema til jeres bryllupsdag.

Se Fall In Love bryllupsinvitationen her

Se hele Fall In Love serien her

 

 

Lyse toner til sommerbrylluppet


Bryllupsinvitation til sommerbrylluppetVores bryllupsinvitation fra serien Summer Vibes er populær til sommerbrylluppet. De lette, lyse farver og illustrationen af sommerblomster gør invitationen oplagt til et bryllup i sommermånederne; maj, juni, juli og august. Med til serien Summer Vibes hører også et Save the Date kort, menukort, bordkort, bordnummer og bordplan. Så der er ingen undskyldning for ikke at skabe et gennemført tema til jeres bryllup.


Se Summer Vibes invitationen

Se Summer Vibes Bryllupsbundle

 

 

Friskt bryllupstema i blålige nuancer

Vores bryllupsinvitation Blueberry er en af vores mest populære invitationer. Mange falder for de lette illustrationer i friske farver. Blueberry invitaionen kan anvendes til bryllupper hele året rundt. 

 

Bryllupsinvitaion med illustration af vandfarve

Blueberries invitation til bryllup

På forsiden af indbydelsen er illustrationen, brudeparrets navne samt datoen i centrum. Bagsiden indeholder alt uddybende information om brylluppet. Du har selvfølgelig mulighed for at ændre i teksten, så den matcher jeres bryllup.

Efter køb modtager du et link til din bryllupsinvitation. Her kan du tilpasse teksten, downloade og printe. Vores koncept gør, at du faktisk kan stå med en færdig bryllupsinvitation i hånden samme dag, som du har købt den hos os! Hvis du ikke har tid til at personliggøre invitationen den dag, du køber den hos os, så kan du lade det ligge til en anden dag, hvor du har bedre tid. Vi synes, vores koncept er ret fleksibelt, og vi oplever heldigvis, at vores kunder er enige :)

 

Bordkort til gommen

Køb Blueberry Bryllupsinvitationen her

Se hele Blueberry serien her

 

 

Forrige Næste