Min kurv

Luk

Hvornår er det bedste tidspunkt at sende invitation til konfirmation ud?

Hvornår er det bedste tidspunkt at sende invitation til konfirmation ud?
Publiceret

Det er en god ide at sende invitationerne ud i god tid. Før invitationen til konfirmationen kan sendes ud, er der dog nogle ting, som skal være på plads, såsom lokaler og tidspunkter.

Hos Kalas Studio oplever vi en stor efterspørgsel på invitationer til konfirmation, når vi er kommet ind i det nye år. Folk vil gerne være på den anden side af jul og nytår, før de begynder forberedelsen til konfirmationen.

Vi oplever rigtig mange køb af konfirmationsindbydelser i januar, februar og marts. Det betyder, at de fleste sender invitationerne ud 2-3 måneder før selve konfirmationsdagen. Det oplever vi er et godt tidspunkt at sende ud på.

Hvis man sendere senere ud end 2-3 måneder før, kan man risikere, at mange har lagt andre planer. April og maj måned er ofte travle måneder med mange helligdage og planer, så vi anbefaler, at være ude i god tid.

 

Så svaret til spørgsmålet: "Hvornår er det bedste tidspunkt at sende invitation til konfirmation ud?" er 2-3 måneder før konfirmationsdagen.

 

Kom på den anden side af jul og nytår, så har du bedre ro og overskud til at finde den rigtige indbydelse.

Vi har et varieret udvalg af invitationer til konfirmationen. Nedenfor vil vi vise jer et udpluk af invitationerne. Du har også mulighed for at gå på opdagelse hele sortimentet her.

 

Send invitationen til konfirmation ud 2-3 måneder før konfirmationen

Køb Blueberry invitationen her

Se hele Blueberry konfirmationserien her

 

Hvornår sender man invitatationen til konfirmation ud? Få svaret her!

Køb Modern Mustard invitationen her

 

Konfirmationsforberedelser

Vi har også bordpynt til konfirmationen. Køb Organic menukortet her

Se alle invitationer til konfirmation her

 

 

 

Related Posts

Hej!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev