Hvornår sendes bryllupsinvitationer ud?

Hvornår sendes bryllupsinvitationer ud?

Det er en god ide at sende bryllupsinvitationerne ud i god tid. Før man kan sende bryllupsinvitationen ud, er der selvfølgelig nogle ting, som skal være på plads; såsom lokaler og tidspunkter.

Hos Kalas Studio oplever vi, at folk sender bryllupsinvitationen ud omkring 3-5 måneder før brylluppet. Særlig i forhold til bryllupper, der afholdes i sommerperioden, er det vigtigt at invitere i god tid. Det kan jo komme i karambolage med folks sommerferie og andre sommerplaner.

 

Inviter til brylluppet 3-5 måneder før selve dagen

Køb Summer Vibes bryllupsinvitationen her

Se hele Summer Vibes bryllupsserien her

 

Så svaret til spørgsmålet: "Hvornår sendes bryllupsinvitationer normalt ud?" er 3-5 måneder før selve bryllupsdagen.

Vi har et varieret udvalg af bryllupsindbydelser. Du har selvfølgelig mulighed for at gå på opdagelse hele bryllupssortimentet her.

 

Hvornår sendes bryllupsinvitationer ud?

Køb Blueberry bryllupsinvitationen her

Se hele Blueberry bryllupsserien her

 

Forelsket i vores Fall in Love Bryllupsindbydelse

Køb Fall in Love bryllupsinvitationen her

Se hele Fall in Love bryllupsserien her

 

Vær på den helt sikre side med et Save the Date kort

Hvis man vil være helt sikker på, at folk reserverer datoen i god tid, så kan man sende et Save the Date kort ud. Det kan man faktisk sende ud, såsnart datoen er på plads. Der behøver, I ikke have styr på lokation, specifikke tidspunkter osv. Det er blot datoen, man informerer om her. Save the Date kort sendes ud helt op til et år i forvejen. Så sikrer man sig, at gæsterne sætter kryds i kalenderen. Og den uddybende info kommer senere i selve invitationen. Hvis I har sendt et Save the Date kort ud, kan I sagtens vente til et par måneder før bryllupsdagen med at sende invitationerne ud.

Se alle Save the Date kort her

Se vores store udvalg af Bryllupsinvitationer her

Forrige Næste