Hvornår sender man barnedåbsinvitationer ud?

Hvornår sender man barnedåbsinvitationer ud?

En barnedåb kan være svær at planlægge i meget god tid, og derfor er det heller ikke normalt at sende dåbsinvitationerne ud lang tid i forvejen


Barnet skal være navngivet, inden det fylder 6 måneder. Barnedåben er nok ikke det første, man som nybagte forældre tænker på. Såsnart dato er fastsat i samarbejde med præsten/kirkekontoret, og I har besluttet, hvor festen efterfølgende skal afholdes, så er I klar til at sende dåbsindbydelserne ud.

 

Hvornår sender man barnedåbsinvitationer ud?

Nordic barnedåbsinvitation


Så hvornår er det bedste tidspunkt at sende dåbsinvitationerne ud?

Vi anbefaler, at man sender dem ud mellem 1,5 - 3 måneder før barnedåben.


Hos Kalas Studio ser vi, at folk sender barnedåbsinvitationer ud fra alt mellem 1 måned til 4 måneder før barnedåben.


I nogle familier er der tradition for at holde barnedåben tidligt, fx når barnet er 2 måneder gammel. Det er klart, at man i dette tilfælde ikke kan sende indbydelsen ud i god tid. Her må man i stedet gøre det, såsnart datoen er fastsat.


Det er en god ide at fortælle gudmor/-far, faddere og jeres nærmeste familie om datoen, såsnart den er på plads. Især hvis I ikke får sendt dåbsindbydelserne ud lige med det samme.

 

White Rose barnedåbsinvitation af Kalas Studio

Se White Rose bundlen som består af barnedåbsinvitation, bordkort, bordnummer, borplan og menukort

 

Hos Kalas Studio har vi et stort udvalg af barnedåbsinvitationer.

 

Du kan gå på opdagelse i alle barnedåbsinvitationerne her.


Hvis I ønsker et gennemført tema fra gæsterne modtager deres indbydelser til de sidder på derer plads til selve festen, så har vi en masse smukke designs, som fås som bundles. En bundle indeholder en dåbsindbydelse, bordkort, bordnummer, bordplan og et menukort. Dette sikrer en råd tråd gennem hele festen. Se alle vores bundles og dåbsinvitationer her.

 

 

Forrige